Još je jako malo preostalo do 23. izdanja Rallyja Opatija. Ovog vikenda, točnije u petak i subotu vozi se predzadnja stanica Prvenstva Hrvatske u rallyu.
Jučer je službeno objavljena lista prijavljenih te službeno možemo reći da je na natjecanju prijavljeno 35 posada iz 5 europskih zemalja koje će tražiti svoje bodove i u konkurenciji Alpe Adria Rally Kupa te Šampionatu i kupu BiH.

U srijedu točno u podne održana je Press konferencija u prostorima Autokluba Rijeka na Preluci. Konferenciji su prisustvovali Igor Puž – predsjednik AK Opatija, Dražen Puž – direktor Rallya Opatija, Tomislav Šepić – predstavnik suorganizatora AK Rijeka, predstavnici suorganizatora AK Ina Millenium Rijeka; Marijan Majnarić i Slavko Peračković te dogradonačelnik grada Opatije, Fernando Kirigin koji je iskazao potporu i odobravanje Rallya kao manifestacije koja se sada već smatra opatijskom tradicijom. Na presici je bilo riječi o organizaciji prvenstva i natjecanja, očekivanjima organizatora i suorganizatora koji su se ove godine pridružili AK Opatija kako bi zajedničkim snagama ovo natjecanje podignuli na veći nivo.

Želimo obavijestiti sve zainteresirane o zatvaranju opatijske ceste u vrijeme trajanja Rallyja:
Opatija – ul.M.Tita od križanja sa ulicom F.Perišića do križanja sa ulicom V.Spinčića:
Petak 24.10.2014. – od 15:30 do 20:00 i 25.10.2014. – od 16:30 do 19:30 sati (od križanja Hotela Ambasador do opatijske tržnice)

Dana 24.10.2014. godine (petak)
•Dionica SHAKEDOWN od 13:00 sati do 16:30 sati.
Prometni pravac: ŽC 5016 od mjesta Ružići (kraj naselja) do mjesta Breza (početak naselja – autobusna stanica)

•Dionica BREZA (BRZINSKI ISPITI 1&2) od 17.00 sati do 21:30 sati
Prometni pravac: ŽC 5016 od skretanja za mjesto Poljane (prije mjesta Ružići) kroz mjesta Breza do križanja sa ŽC 5017

Sve detalje i aktualne informacije zainteresirani mogu pratiti putem:
web stranice http://www.rally-opatija.eu/
facebook stranice https://www.facebook.com/rallyopatijaAutoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".