Kopajtićev novi trkaći Yugo prilično je uništen

Utrkom u Dubrovniku ovog vikenda (13.-14. listopada 2012.) i službeno je završila sezona Prvenstva Hrvatske, utrke na brdskim stazama. Sezona u kojoj su ostvareni lijepi rezultati AK Rijeka i koju je trebalo rutinski privesti kraju…

Put Dubrovnika su se zaputila dvojica naših vozača; prošlogodišnji državni prvak grupe N Igor Vičević i višestruki prvak države Dejan Kopajtić. I dok je Vičević na posljednjoj utrci sezone trebao samo potvrditi drugo  mjesto klase A7 (vozila do 1.600 cc), Kopajtić je sticajem okolnosti na toj posljednjoj utrci odlučivao sezonu. U igri su bila sva tri mjesta, ovisno o razvoju situacije.

Prva utrka najavila je ono što se znalo od početka, bit će vrlo gusto. Kopajtić i njegov najveći rival na stazi Mario Jurišić (AK Ri autosport) završili su u stotinku sekunde i bilo je jasno da će o pobjedniku odlučivati druga vožnja. U drugoj vožnji Jurišić je ubrzao punu sekundu. To je morao učiniti i Kopajtić ako želi pobjedu klase H15. Nažalost, u prevelikoj želji i navali adrenalina, Kopajtić u jednom od zavoja dubrovačkog brda izlijeće sa staze i tu svi snovi o prvom mjestu završavaju. Kao utjeha ostaje treće mjesto klase H15 u sezoni 2012. Njegov potpuno novi trkaći Yugo prilično je uništen, ali ne sumljamo da neće biti spreman za početak sezone 2013. i juriš na još jedan naslov prvaka.

 

Igor Vičević potvrdio 2. mjesto za kraj sezone 2012.

Igor Vičević utrku je završio odlično, pametnom vožnjom ne riskirajući previše, uzeo je drugo mjesto klase A7 te također potvrdio drugo mjesto za kraj sezone 2012.

“Brdašima” sada slijedi zimska stanka i pauza do proljeća 2013. kada starta nova sezona Utrka na brdskim stazama.Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".