45. Ina Delta RallyNakon Kumrovca i Opatije pred nama je treći rally sezone - "45. INA Delta Rally"

Početak lipnja rezerviran je za Ina Delta Rally! Najstarije automobilističko natjecanje u Hrvatskoj održat će se od 6. do 8. lipnja u Zagrebu i okolici u organizaciji Auto kluba INA Delta Zagreb. 86 prijavljenih posada iz Hrvatske, ali i drugih europskih zemalja jamstvo su uzbudljivog vikenda. Rally je od 2016.-te dio Fia European Rally Trophyja, što znači da se vozi po istim pravilima kao i Prvenstvo Europe. Uvrštavanje utrke u viši rang natjecanja vozačima s najboljim rezultatima otvara pristup Prvenstvu Europe te konačno i Svjetskom rally prvenstvu.

Rally započinje u četvrtak ceremonijalnim startom u 20:01 na Trgu Bana Josipa Jelačića gdje će publika od 19 do 22 sata,  moći razgledati trkaće automobile i družiti se s vozačima.

Vozit će se deset brzinskih ispita čija je ukupna dužina 156,92 km. U petak se krenće sa shakedownom Dugo Selo-Martin Breg. a kasno popodne voze se po dva puta BI INA kod zagrebačkog Bundeka i BI Martin Breg.  U subotu će se ujutro voziti prvi put BI Sljeme, BI Šestine i BI Laz, a popodne će se ponoviti.

Među prijavljenima je i posada Autokluba Rijeka Tomas Hrvatin / Ivan Pavlović u Renault Clio RS klase 3. Nakon odvožene dvije rally utrke, naši dečki zauzimaju vodeće mjesto klase 3 u konkurenciji Prvenstva Hrvatske i Međunarodnom zonskom prvenstvu Hrvatske.

Cjelokupni program relija možete pogledati na službenoj stranici INA Delta Rallyja,  a rezultate možete pratiti ovdje.

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".