Hakove prometne pustolovine ponovno u RijeciU utorak 04. i srijedu 05. travnja 2017. s početkom u 9:30 i 10:30 sati u HKD-u na Sušaku

Idući tjedan Autoklub Rijeka već sedamnaestu godinu organizira prikazivanje kazališne predstave edukativnog karaktera “Hakove prometne pustolovine”. Predstava je namijenjena najmanjim sudionicima u prometu te se od početka izvođenja svake školske godine prikazuje svim učenicima prvih razreda osnovnih škola grada Rijeke i riječkog prstena.

Priča o malom dinosauru koji ništa ne zna o prometu prvi je put izvedena 2000. godine i do sad ju je pogledalo više od 20.000 prvašića. Kroz glazbu i igru, na zabavan način, likovi u predstavi upozoravaju djecu na opasnosti koje ih vrebaju u prometu te uče djecu o pravilnom i poželjnom ponašanju u prometu.

HAKOVE PROMETNE PUSTOLOVINE U HKD-U SUŠAK.

Priču je napisao Mladen Kušec, uglazbio Olja Dešić,  scenografiju je izradio Vojo Radoičić, a režiju potpisuje Serđo Dlačić. Jedna od posebnosti je i ta što u njoj glume odgajateljice riječkih dječjih vrtića – Maša Basara, Marina Bjelobaba, Vidica Kontić, Pjerina Maričić i Mirta Develić Gržić.

Dio Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa

Edukativna kvaliteta „Hakovih prometnih pustolovina“ prepoznata je i od strane Ministarstva unutarnjih poslova koje je 2002.g. uvrstilo predstavu u Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa te video kazetu predstave poklonilo dječjim vrtićima u Hrvatskoj.  Djeca kroz zabavne sadržaje lakše usvajaju znanja, a predstava je dobar povod učiteljima i roditeljima da s djecom ponove osnovna pravila sigurnog ponašanja u prometu.

Iako je predstava organizirana za škole, ulaz je slobodan i za ostale zainteresirane građane. Javite se u Autoklub Rijeka na telefon 212-442 ili na mail preventiva@ak-rijeka.hr, provjerite slobodne termine i dovedite svoje dijete!

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".