Autoklub Rijeka uz Homo si teć

I ovu se godinu Autoklub Rijeka odlučio  uključiti u sportsku manifestaciju Homo si teć koja se na ulicama našeg grada održava po 21. put.

Zašto Autoklub Rijeka voli Homo si teć? Godinama kroz niz različitih aktivnosti kao što su pomoć na cesti, tehnički pregled, auto-moto sport te različite akcije prometne preventive za djecu i odrasle pokušavamo učiniti naš grad boljim i kvalitetnijim mjestom za život. Prvenstveno smo vezani uz vozače. Automobili su danas sveprisutni, ali također vjerujemo da je potrebno ljude, naročito mlade, potaknuti na kretanje. Zato smo i prepoznali Homo si teć kao manifestaciju koja dijeli naše ciljeve – partner našim sugrađanima u zdravijem životu.

Autoklub Rijeka nagrađuje svoje članove-trkače

Iz tog razloga Autoklub Rijeka odlučio je svakog svog člana koji sudjeluje na nekoj od službenih utrka 23.04.2017.  nagraditi majicom Autokluba Rijeka. Pozivamo vas, drage članice i  članovi, da u razdoblju od 18.04. do 21.04.2017. navratite u našu poslovnicu u Rijeci na adresi Dolac 11 te s potvrdom o uplaćenoj startnini preuzmite svoju majicu!

I ne zaboravite otići po svoju Homo si teć majicu! Kupnjom te majice pomažete projekt potpore djeci lošijeg socio-ekonomskog položaja “Moje mjesto pod suncem” .

Podržite i vi Homo si teć sudjelovanjem, a mi ćemo u tome podržati vas!

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".