Autoklub Rijeka daruje trkačeAutoklub Rijeka uz Homo si teć

I ovu godine Autoklub Rijeka prati sportsku manifestaciju Homo si teć, festival sporta i rekreacije.

Zašto Autoklub Rijeka voli Homo si teć? Godinama kroz niz različitih aktivnosti kao što su pomoć na cesti, tehnički pregled, auto-moto sport te različite akcije prometne preventive za djecu i odrasle pokušavamo učiniti naš grad boljim i kvalitetnijim mjestom za život. Prvenstveno smo vezani uz vozače. Automobili su danas sveprisutni, ali također vjerujemo da je potrebno ljude, naročito mlade, potaknuti na kretanje. Zato prepoznajemo Homo si teć kao manifestaciju koja dijeli naše ciljeve – partner našim sugrađanima u zdravijem životu.

Autoklub Rijeka daruje svoje članove-trkače

Iz tog razloga Autoklub Rijeka odlučio je i ove godine svakog svog člana koji sudjeluje na nekoj od službenih utrka 22.04.2018.  nagraditi majicom Autokluba Rijeka. Pozivamo naše članice i  članove da u razdoblju od 16.04. do 20.04.2018. navrate u našu poslovnicu u Rijeci na adresi Dolac 11 te s potvrdom o uplaćenoj startnini preuzmu svoju majicu!

Homo si teć ima i humanitarni karakter. Kupnjom Homo si teć majice ili narukvice ove godine donirate sredstva Sportskom savezu osoba s invaliditetom grada Rijeke. Savez se bavi razvojem i širenjem sportsko-rekreativnih aktivnosti osoba s invaliditetom , a prikupljen novac bit će utrošen za nabavku sportskih rekvizita i opreme za sportaše s invaliditetom.

Podržite i vi Homo si teć sudjelovanjem, a mi ćemo u tome podržati vas!

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".