Sigurno u zimu uz besplatni kontrolni pregledDo 31.12. 2018. iskoristite posebnu pogodnost - besplatni pregled vozila u 7 točaka!

Hladni dani koji su pred nama znaju biti izazov za vaše vozilo. Kako biste izbjegli neugodne situacije i sigurno krenuli u zimsku vožnju, dobro je napraviti napraviti kontrolu automobila i pripremiti se za specifične i ipak opasnije uvjete na cesti.

Autoklub Rijeka omogućuje svim vozačima besplatni pregled vozila u 7 točaka.  Iskoristite ovu posebnu pogodnost  kako biste sigurno vozili u zimskim uvjetima.

Besplatno provjerite:

  • stanje akumulatora
  • rashladnu tekućinu
  • stanje tekućine i mehanizma za pranje vjetrobranskog stakla
  • stanje metlica brisača
  • stanje pneumatika
  • ispravnost svjetlosne signalizacije

Uz to, za vrijeme akcije ostvarite popust od 20% na akumulatore, antifriz, tekućinu protiv zamrzavanja i metlice brisača.

Akcija će se provoditi do 31.12.2018. godine, a vozačice i vozači se mogu predbilježiti za pregled na telefon na 051/621-824.

Sretnu i sigurnu vožnju u zimskim uvjetima želi vam Autoklub Rijeka

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".