prijem kod Gradonačelnika Crikvenice

Gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina primio je Crikveničane koji su nastupili za hrvatsku reprezentaciju osnovnoškolaca na Europskom natjecanju iz prometne kulture i osvojili osmo mjesto. O uspjehu u Poljskoj svjedočili su učenici OŠ Zvonka Cara Marta Vukelić i Karlo Jelenović te njihov profesor tehničke kulture i mentor Ivo Tkalec. Hrvatska ekipa otputovala je prometni Euro u režiji HAK-a koji se pobrinuo i za pripremu četveročlane hrvatske reprezentacije u čijoj je delegaciji bio i djelatnik Autokluba Rijeka Hrvoje Šepić. Tkalec je istaknuo da OŠ Zvonka Cara veliku pažnju posvećuje prometnom odgoju i kulturi te zahvalio ravnateljici škole Desiree Pečaver na potpori.

Crikveničani su trostruki županijski prvaci, a Marta i Karlo su prošle godine osvojili i naslove državnih prvaka. Troje crikveničkih učenika činilo je četveročlanu ekipu Primorsko-goranske županije koja je  osvojila ekipni naslov prvaka države na natjecanju “Sigurno u prometu” koje je u svinju u Slavonskom Brodu organizirao HAK. U OŠ Zvonka Cara uskoro će se otvoriti prometni kabinet. Pored svih ulaganja i entuzijazma nije čudo što se Crikvenica može smatrati prvakom Hrvatske u prometu.Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".