Dani tehničke ispravnosti motocikala 2018.Pozivaju se vozači da sa svojim motociklima od 23. do 28. travnja pristupe besplatnom preventivnom tehničkom pregledu

U organizaciji stanica za tehnički pregled vozila, Hrvatskog autokluba, Centra za vozila Hrvatske i Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa već se petu godinu zaredom svako proljeće održava preventivno-sigurnosna akcija kontrole  tehničke ispravnosti motocikala i mopeda. “Dani tehničke ispravnosti motocikala 2018.” ove se godine odvijaju od 23. do 28. travnja. Cilj je akcije potaknuti vozače na pravovremenu kontrolu tehničke ispravnosti vozila. Vozilo je bitan čimbenik prometne sigurnosti i želimo otkloniti mogućnost događanja prometne nesreće uzrokovane tehničkom neispravnošću vozila. Uz to, namjera je i  poticanje vozača motocikala i mopeda na važnost korištenja zaštitne opreme i podsjećanje na poželjno ponašanje u prometu. Napominjemo da besplatni pregled vozila u sklopu ove akcije ne zamjenjuje redovni tehnički pregled kojim podliježu vozila kojima se produljuje valjanost  prometne dozvole ili se registriraju u tjednu trajanja akcije. U tim se slučajevima tehnički pregled naplaćuje sukladno odluci o visini naknada.

Na stanicama Autokluba Rijeka na Preluku i Pagu obavit ćemo besplatni pregled vozila za sve vozače koji se izvanredno pojave na pregledu s molbom da se njihov motocikl ili moped pregledaju. Važno je naglasiti da u sklopu akcije nema sankcioniranja vozača čija su vozila neispravna. Naše će vam stručno osoblje pregledom ukazati na neispravnosti te vas savjetovati o načinu otklanjanja istih kako biste bili sigurniji tijekom predstojeće sezone.

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".