Dani tehničke ispravnosti vozila 2016Besplatni kontrolni tehnički predmeti na našim stanicama na Preluku i Pagu

I ove se godine Autoklub Rijeka priružuje preventivno-sigurnosnoj akciji nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom “Dani tehničke ispravnosti vozila 2016”, koju organiziraju CVH i HAK u razdoblju od 21.11. do 26.11. Pozivamo sve zainteresirane vozače da se u tom razdoblju jave na stanicu za tehnički pregled vozila gdje će im se omogućiti besplatna kontrola tehničke ispravnosti.

Cilj ove akcije je poticanje što većeg broja vozača da preventivno iskontroliraju ispravnost svojeg vozila kako bi otklonili mogućnost događanja prometne nesreće uzrokovane tehničkom neispravnošću vozila. Vozilo je, uz vozača i cestu, najznačajniji čimbenik prometne sigurnosti. U sklopu akcije nema sankcioniranja vozača čija su vozila neispravna. Naše će Vam stručno osoblje pregledom i savjetom ukazati na neispravnosti te o načinu otklanjanja istih. Napominjemo da se ova dobrovoljna akcija ne odnosi na vozače koji su u tom razdoblju obvezni podvrgnuti redovnom tehničkom pregledu.

Požurite iskoristiti ovu priliku jer prvih 15000 sudionika akcije u Hrvatskoj na poklon dobiva i 3 litre tekućine za pranje stakla. Autoklub Rijeka Vas čeka!

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".