Dani tehničke ispravnosti vozila 2017.Od 20.11. do 25.11. besplatni kontrolni tehnički pregledi na našim stanicama na Preluku i Pagu

I ove se godine Autoklub Rijeka pridružuje preventivno-sigurnosnoj akciji nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom “Dani tehničke ispravnosti vozila 2017”, koja će trajati u razdoblju od 20.11. do 25.11. Akcija se odvija pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa, a provode ju HAK, CVH i stanice za redovni tehnički pregled vozila. Pozivamo sve zainteresirane vozače da se u navedenom razdoblju jave na stanicu za tehnički pregled vozila Autokluba Rijeka na Preluku i Pagu gdje će im se omogućiti besplatna kontrola tehničke ispravnosti.

Savjeti da, sankcije ne
Dani tehničke ispravnosti vozila 2017
Poziv na besplatni kontrolni pregled vozila

Cilj ove akcije je poticanje što većeg broja vozača da preventivno iskontroliraju ispravnost svojeg vozila kako bi otklonili mogućnost događanja prometne nesreće uzrokovane tehničkom neispravnošću vozila. Vozilo je, uz vozača i cestu, najznačajniji čimbenik prometne sigurnosti. U sklopu akcije nema sankcioniranja vozača čija su vozila neispravna. Naše će Vam stručno osoblje pregledom i savjetom ukazati na neispravnosti te o načinu otklanjanja istih. Napominjemo da se ova dobrovoljna akcija ne odnosi na vozila koja su u tom razdoblju obvezna podvrgnuti se redovnom tehničkom pregledu.

Na stanici za tehnički pregled Preluk 2016. godine besplatni kontrolni tehnički pregled obavljen je na skoro 200 vozila.  Pregledu su češće pristupali vlasnici starijih vozila što je djelomičan razlog zašto je gotovo svako treće vozilo bilo je neispravno. Na hrvatskim cestama prosječna starost vozila je 14 godina, a najčešće neispravnosti odnose se na uređaje za kočenje i osvjetljavanje te ovjes – sklopove ključne  za sigurnost vozila i sudionika u prometu. Vjerujemo kako će vlasnici vozila koji iskoriste mogućnost besplatnog tehničkog pregleda poduzeti i aktivnosti za otklanjanje utvrđene tehničke neispravnosti i time izravno doprinjeti većoj sigurnosti na našim prometnicama.

Požurite iskoristiti ovu priliku jer prvih 15000 sudionika akcije u Hrvatskoj na poklon dobiva i 3 litre tekućine za pranje stakla. Autoklub Rijeka Vas čeka!

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Dani tehničke ispravnosti vozila 2017.

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".