Žmigavac izlazi kao prilog Novog lista

Izašao je novi broj časopisa Žmigavac, priloga Novog lista o kulturi i sigurnosti prometa. Žmigavac je zajednički projekt Autokluba Rijeka i Savjeta za sigurnost prometa na cestama Primorsko-goranske županije.

U 52. broju Žmigavca možete pročitati o akciji Sigurno u prometu koja je ove godine uključila 2.455 prvašića. Kroz akciju koja se održava već 15 godina djeca uče kako sigurno sudjelovati u prometu. Profesor tehničke kulture u crikveničkoj OŠ Zvonka Cara Ivo Tkalec, koji godinama vodi Crikveničane ka prvim mjestima na županijskim i državnim natjecanjima, zalaže se za više prometa u nastavi. Na duplerici možete pročitati kako su se prometni čepovi preselili na rubove Rijeke. Zanimljiv je tekst o budućem kružnom toku na Mertinkovcu koji bi trebao olakšati vozačku svakodnevicu mještana Srdoča. U Žmigavcu možete pročitati kako pripremiti automobil za zimu. Poučan je tekst o povijesti riječke rafinerije pod naslovom: Od najveće rafinerije u Europi do ugaslog pogona.Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".