Obavijest o radnom vremenu servisa i poslovnice članstva Autokluba RijekaAutoservis i gumiservis Autokluba Rijeka na adresi Preluk 6, Rijeka od 20.04.2020. te poslovnica članske službe i touring poslova na adresi Dolac 11b ponovno počinju rad sa strankama. Radno vrijeme servisa i gumiservisa je od 08:00 do 16:00 sati, a članske službe od 9:00 do 14:00 sati.

Od 20.04. 2020. godine naše privremeno zatvorene poslovnice ponovno počinju s radom, no s drugačijim radnim vremenom.

Ponovno otvoren autoservis i gumiservis Autokluba Rijeka

Obavještavamo vas da autoservis i gumiservis Autokluba Rijeka na adresi Preluk 6, Rijeka od 20.04.2020. ponovno počinju rad sa strankama. Radno vrijeme servisa i gumiservisa je od 08:00 do 16:00 sati, a molimo članove i korisnike usluga da se najave putem telefona 051/621-824.

Služba pomoći na cesti ostaje pripravna i neprekidno dostupna. Poziv na 1987 možete uputiti 24 sata dnevno, svaki dan u godini, a podsjećamo da naši članovi mogu iskoristiti svoje člansko pravo pomoći na cesti u bilo kojem vozilu u kojem se nalaze.

Novo radno vrijeme poslovnice članske službe i touring poslova

Obavještavamo vas da poslovnica članske službe i touring poslova na adresi Dolac 11b, Rijeka ponovno počinje rad sa strankama sa skraćenim radnim vremenom – od 09:00 do 14:00 sati.

Članstvo je također moguće produžiti online putem portala Moj HAK ili uplatom putem pošte ili internet bankarstva.  Ukoliko želite postati član, to možete napraviti i na ovoj stranici.

Za sve upite vezano za članstvo i touring dokumente na raspolaganju smo i putem e-maila clanstvo@ak-rijeka.hr, društvenih mreža i telefona 051/215-568.

Uputa o postupanju zbog opasnosti od epidemije za korisnike usluga Autokluba Rijeka

Svi korisnici usluga AK Rijeka:

  • smiju ulaziti u prostorije AK Rijeka u onom broju koliko je u prostoriji AK Rijeka prisutno radnika koji pružaju traženu uslugu;
  • ne smiju pristupati prostorijama servisa i kanala STPV-a;
  • ne smiju se zadržavati unutar prostorije AK Rijeka u trajanju duljem od neophodnog za pružanje tražene usluge te su dužne odmah po primitku tražene usluge napustiti prostoriju AK Rijeka;
  • moraju održavati najmanji razmak od 1 metara prema drugim osobama u zatvorenom te razmak od 2 metra u otvorenom prostor;
  • obvezni su pridržavati se preporuka o higijeni i međusobnom postupanju.
Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".