Održano 27. državno natjecanje „Sigurno u prometu“Ekipa Primorsko-goranske županije na izvrsnom 11. mjestu.

U zadarskoj osnovnoj školi „Zadarski otoci“  od 21. do 23. svibnja održano je  27. državno natjecanje „Sigurno u prometu“, namijenjeno učenicima petih i šestih razreda osnovne škole, koje organiziraju Agencija za odgoj i obrazovanje i Hrvatski autoklub, uz potporu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa. Natjecanje organiziraju i provode policijski službenici i djelatnici Hrvatskog autokluba, s ciljem smanjivanja stradavanja u cestovnom prometu

Cijela akcija „Sigurno u prometu“ uključuje školska natjecanja, zatim županijska natjecanja tijekom travnja i svibnja u županijama te na kraju državno natjecanje. Prvog dana natjecanja, 22. svibnja 2019. provodilo se testiranje iz poznavanja propisa i vještina prolaska kroz biciklistički poligon nazvan „labirint života“. Drugog dana natjecanja, 23. svibnja, nakon svečanog otvorenja, na redu je bilo  testiranje iz vještina upravljanja biciklom na tri pozicije biciklističkog poligona.

Ekipa Primorsko goranske županije koju su predstavljali su Leona Stević, Sara Mišić, Andro Mihić i Lovro Mraović zauzela je 11. mjesto.  Posebne čestitke zaslužuje Andro na osvojenom 4. mjestu, ali za ukupan plasman zaslužni su i Sara (13. mjesto), Lovro (31. mjesto) i Leona (37. mjesto)! Čestitamo i njihovim mentorima, Miri Reljac i Nevenu Jerčinoviću.

Pobjednici natjecanja, djevojčice Gabriela Krobot iz OŠ Vinica i Iva Fanjek iz OŠ Mahično te dječaci Mihael Šeb iz OŠ Sveti Križ Začretje i Jura Vrhovski iz OŠ Gustava Krkleca iz Zagreba, ove godine odlaze na europsko natjecanje u Švicarsku, a Hrvatska će biti domaćin europskog natjecanja djece koje se održava 2020. godine.

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".