Simulator prevrtanja okreće vozača i suvozača na bok i krov

Autoklub Rijeka će u suradnji s HAK-om omogućiti vozačima da osjete kako to izgleda prevrnuti se u automobilu. U ponedjeljak će na Korzu u 11 sati osvanuti simulator prevrtanja. I tko god bude poželio, moći će se uvjeriti kako izgleda kad se krov automobila nalazi ispod njega.
Generalna proba odigrala se na Preluci ispred stanice tehničkog pregleda. Zainteresirani vozači ušli bi u prilagođenu Opel Corsu, vezali se i nizali impresije nakon okretanja na bok i krov. Naravno, Corsa se pomalo okreće i nema nikakve opasnosti. Većina “kaskadera” nije osjećala neugodu i objašnjavala je kako im se pokus svidio i da su napokon probali nešto od čega svaki vozač strahuje.
– Čudno je kad malo visiš. Imaš neki osjećaj vrtoglavice, nije ti svejedno. Mora biti strašno kad se u brzini okreneš na krov. Ovako si pripremljen i opet ti treba da se snađeš. Okrenuo sam se na krov jednom u vožnji kod Ilirske Bistrice, no od šoka se ničega ne sjećam. Tako da mogu reći da mi je ovo prvo “svjesno” okretanje na krov, našalio se Boris Mandić sugerirajući Riječanima da svakako dođu u ponedjeljak na Korzo.
– Obavezno. Bit će zanimljivo, poručio je Mandić.Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".