hst 1704U nedjelju je održano veliko finale festivala rekreacije i sporta „Homo si teć“ u kojem je sudjelovalo 15.000 ljudi pa je tako i Autoklub Rijeka bio dio grada koji trči. Dan je bio prekrasan, savršen za praznik sporta, iako bi polumaratonci i maratonci ipak izabrali malo manje sunca. U svakoj od šest utrka sudjelovao je neki nas član, volonter, sportaš ili radnik, od onih najmlađih, vjerujemo budućih članova, do umirovljenika koji ostaju vezani uz Autoklub. Uživali smo u pozitivnoj energiji koja je preplavila riječke ulice i drago nam je da smo i mi bili dio ove hvalevrijedne manifestacije.hst 1704 3

Kako je i najavljeno, pripremili smo poklon bonove za najbrže članove najtežih utrka, maratona i polumaratona. Potpuni rezultati nalaze se na službenim stranicama, a naši najbrži članovi su slijedeći:

Najbrža polumaratonka: Ana Radišić (42. u ukupnom plasmanu s vremenom od 1:59:02)

Najbrži polumaratonac: Stiven Vunić (10. u ukupnom plasmanu s vremenom od 1:21:47)

Najbrža maratonka: Jelena Dorčić (10. u ukupnom plasmanu s vremenom od 3:38:09)

Žao nam je što među maratoncima nije bilo naših članova, ali nadamo se da ćemo iduće godine i u toj kategoriji imati pobjednika.

Čestitamo pobjednicima!Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".