1za portal

U organizaciji stanica za tehnički pregled vozila, Hrvatskog autokluba, Centra za vozila Hrvatske i Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa organizira se preventivno-sigurnosna akcija kontrole tehničke ispravnosti motocikala i mopeda pod nazivom “Dani tehničke ispravnosti motocikala 2016”.

Dođite na našu stanicu za tehnički pregled na Preluk u razdoblju od 29.03. (utorak) do 02.04. (subota) 2016. godine i naši će vam stručni nadzornici pregledati mopede i motocikle.

Akcija ima isključivo preventivno-sigurnosni karakter i cilj joj je potaknuti vozače da na vrijeme pregledaju svoje vozilo te da im pruži pomoć i savjet glede uklanjanja eventualno utvrđenih nedostataka na motociklima i mopedima.

Akcija je dobrovoljna i u slučaju nedostataka neće se primjenjivati nikakve represivne mjere, a pregled vozila obavlja se besplatno (bez naplaćivanja naknade) za sve vlasnike vozila, odnosno vozače koji se izvanredno pojave na pregledu s molbom da se njihov motocikl ili moped pregleda i utvrdi tehnička ispravnost ili neispravnost.

Besplatni pregled vozila u sklopu ove akcije ne zamjenjuje redovni tehnički pregled kojem podliježu vozila kojima se produljuje valjanost prometne dozvole ili se registriraju u tjednu trajanja akcije te se u tim slučajevima tehnički pregled naplaćuje sukladno odluci o visini naknada.Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".