Počinjemo akcije na riječkim fakultetima

U srijedu, dana 15.10.2014. godine, u vremenu od 10,00 do 15,00 h Autoklub Rijeka dolazi na Veleučilište u Rijeci. Biti ćemo prisutni u prizemlju zgrade u navedenom terminu.  Ovim putem, pozivamo sve studente da iskoriste priliku –  50% POPUSTA  NA SVE ČLANSKE MODELE za studente do 25 godina starosti i postanu dio jedne velike obitelji Hrvatskog autokluba.

Zato, dragi studenti, dodjite na naš štand.  Informirajte se o svemu što HAK/AK RIJEKA nudi i koje pogodnosti time dobivate.  Porazgovarajte sa našim predstavnikom i kvalitetno utrošite par dragocjenih minuta prije povratka  na predavanja i seminare.

Cijene članskih modela (godišnje) s popustom za studente  su:

START – 100 kn

OPTIMUM – 150 kn

EUROPA – 250 kn

To nije sve !! Svi studenti koji se učlane  na našem štandu, iskoriste ovu pogodnost i postanu dio HAK/AK RIJEKA čeka ih još …  iznenađenje !!

Važno je znati da nije bitno čijim vozilom upravljate, da li ste vozač ili suvozač već da se članstvo i članske pogodnosti vežu na ime osobe odnosno člana HAK-a .

Nezgoda na cesti ne bira, ne može se spriječiti ni predvidjeti i može se dogoditi svakome ali Vi se osigurajte, učlanite i vozite bez brige jer HAK/AK RIJEKA stoji iza Vas kao i iza 170.000 zadovoljnih članova.

Studenti,  pobrinite se samo za učenje, knjige i izlaske a brigu oko pomoći na cesti prepustite nama. Dostupni smo 7 dana u tjednu od 00-24h.

Učlanite se dok nije prekasno.

 

 

 

 Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".