Autoklub “Rijeka” ulaže znatan trud i sredstva u nastanak i provedbu programa i projekata s temom prometne edukacije i razvijanja prometne kulture namijenjenih najmlađima. To čini na način da svojim projektima nadopunjava nastavne sadržaje prometne edukacije te potiče škole, roditelje i širu zajednicu da više pažnje posvećuju učenju sigurnog ponašanja u prometu.

Jedan od takvih projekata je i glazbena kazališna predstava “Hakove prometne pustolovine” koji provodimo s ciljem razvijanja prometne edukacije i prometne kulture od najranije životne dobi, pa kontinuirano kroz cijeli život.
Predstava je rezultat timskog rada gdje režiju potpisuje Serđo Dlačić, autor priče je Mladen Kušec, autor glazbe je Olja Dešić, autor scenografije je Vojo Radoičić, a u predstavi glume odgojiteljice iz riječkih dječjih vrtića.

Predstava je prvi put izvedena Gradskom kazalištu lutaka u Rijeca 15. lipnja 2000. godine i od tada se svake školske godine prikazuje svim učenicima prvih razreda, od Lovrana do Kraljevice, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Do sada, predstavu je pogledalo više od 15.000 prvašića!

Ovogodišnje predstave  održati će se u ponedjeljak 13. travnja 2015. g. u 10, 11:30 i 12,30 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Zainteresirani za predstavu mogu se javiti u Autoklub Rijeka tel. 212-442 ili na mail preventiva@ak-rijeka.hr.

 Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".