Hrvatska ekipa na natjecanju u Poljskoj

Na Europskom natjecanju iz prometne kulture za osnovnoškolce u Poljskoj hrvatska ekipa osvojila je osmo mjesto. Četveročlana ekipa putovala je u Poljsku u organizaciji HAK-a. U ekspediciji je bio i predstavnik Autokluba Rijeka Tomislav Šepić. Među četvero hrvatskih natjecatelja dvoje je Crikveničana, učenika OŠ Zvonka Cara. Marta Vukelić iz petog razreda i Karlo Jelenović iz sedmog razreda koji su na europski ogled otputovali kao najbolji sudionici natjecanja »Sigurno u prometu« koje je kao izlučno natjecanje za europsku smotru održano u Slavonskom Brodu u organizaciji HAK-a, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Agencije za odgoj i obrazovanje. U Poljsku je putovao i njihov profesor tehničke kulture i mentor Ivo Tkalec. Preostala dva člana ekipe bili su Kristijan Milikić iz Zagreba iz OŠ Sesvetska Sopnica te Anita Čevizović iz OŠ Ivana Gorana Kovačića iz Starog Petrovog Sela iz Brodsko-posavske županije.

Natjecanje u mjestu Bochnia nedaleko Krakowa odvijalo se pod dirigentskom palicom Svjetske automobilističke organizacije (FIA). Osmo mjesto u konkurenciji 20 reprezentacija najbolji je hrvatski rezultat u posljednjih nekoliko godina. Crikveničani ističu da je praktični dio na poligonu bio teži dio natjecanja. Prvo mjesto osvojili su Česi.Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".