Stanica za tehnički pregled na Preluku

Započeo je godišnji Instruktivni seminar zaposlenika stanica za tehnički pregled vozila u Vodicama. Kroz hotel Olympia će do 24. listopada proći više od 1.500 zaposlenika stanica za tehnički pregled.

Trodnevni skup

Na seminaru će se nadzornici i referenti tehničke ispravnosti vozila i registracije upoznati s novostima vezanim uz sustav tehničkih pregleda u Hrvatskoj. Pored sticanja novih znanja, obavit će se i godišnja provjera stručnosti nadzornika i referenata. Zaposlenici će u Vodice dolaziti u četiri grupe i ostajati po tri dana. Prva grupa već je u Vodicama, druga stiže 15. listopada, treća 18., a posljednja 22. listopada.

Hibridna vozila

Prvog dana u jutarnjim satima nadzornici i referenti će čuti izvješće uprave Centra za vozila Hrvatske i MUP-a o radu stanica za tehnički pregled (STP) te izvješće HAK-a o nadzoru nad radom STP-a. U poslijepodnevnim satima nadzornici i referenti će raditi odvojeno. Nadzornici će se upoznati s novostima iz periodičnog tehničkog pregleda kočnica, vozilima s hibridnim i električnim pogonom, ispitivanjima ADR vozila te s novinama kod homologacije vozila. Referenti će se pozabaviti evidencijom lakih prikolica. Sljedeće jutro rezervirano je za provjeru stručnosti dok je za poslijepodne predviđen edukativno-turistički program. Drugi dan završava svečanom večerom i dodjelom jubilarnih priznanja. Treće prijepodne podijelit će se kartoni o izvršenoj provjeri stručnosti, analizirati greške te obaviti pojedinačne konzultacije.Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".