Četrnaestu godinu za redom Autoklub Rijeka provodi niz odgojno preventivnih aktivnosti u prvom tjednu škole pod nazivom Sigurno i vješto u prometu.

U srijedu 05.09. u Ri-info na riječkom Korzu s početkom u 11h biti će održana konferencija za novinare na kojoj će sudjelovati tajnik Autokluba Rijeka Mile Perić, načelnik Odjela za sigurnost cestovnog prometa PU PG Boris Skeledžić te profesor prometnih znanosti Hrvoje Baričević.

U subotu 08.09. s početkom u 17 sati, na Preluku, ispred stanice za tehnički pregled vozila, biti će održana prometno-preventivna akcija Sigurno i vješto u prometu. Sudionici akcije su djeca od 3 do 8 godina. U akciji će sudjelovati volonteri Autokluba Rijeka, prometni policajci i prometne jedinice mladeži.

Roditelji, tete, none, nonići pozivamo Vas da prijavite svoju djecu za sudjelovanje u akciji Sigurno i vješto u prometu. Prijave možete izvršiti na brojeve telefona tel. 212-442, 212-936 , fax. 214-494 ili putem maila.

Akciju podržavaju i pomažu: PGŽ, Grad Rijeka, MUP PU PG i Croatia osiguranje d.d.Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".