Proteklog tjedna (23.03.-30.03.2015.) na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se ukupno 45 prometnih nesreća, od kojih su tri teže. U prometnim nesrećama tri su osobe teže ozlijeđene, dok ih je devet lakše ozlijeđeno. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 441.300 kuna.
U nesrećama je sudjelovao jedan strani državljanin, dva pješaka i jedan alkoholizirani vozač. Od 393 vozača alkotestiranih u nadzoru kod 48 vozača je utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg dok ih je dvoje odbilo alkotest.

Starosna dob alkoholiziranih vozača:

18-25 godina: 11 vozača

25-35 godina: 20 vozača

iznad 35 godina: 20 vozača.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu izmjerena je 40-godišnjaku kojeg je u nedjelju, 29. ožujka 2015., u ranim jutarnjim satima policija zatekla u Wenzelovoj ulici u Rijeci kako upravlja osobnim vozilom marke Toyota pri koncentraciji alkohola od 1,96 g/kg. Zbog vožnje u alkoholiziranom stanju protiv njega je podnijet optužni prijedlog sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".