Članstvo Vam omogućava sigurnost, uštede i besplatne pogodnosti!!!

Sigurnost na cesti zbog mogućnosti korištenja usluga besplatnog prijevoza, usluge noćenja i zamjenskog vozila, usluge drugih partnera kod kojih se na temelju članske iskaznice HAK-a ostvaruje pravo popusta…

Naše Vam članstvo omogućava da u slučaju kvara ne morate brinuti o troškovima šlepanja i popravka, što za Vas i Vašu obitelj znači veću financijsku sigurnost.

Ukoliko planirate s obitelji otići na odmor izvan Hrvatske naše Vam članstvo jamči pomoć na cesti kroz razvijenu mrežu partnera po cijeloj Europi, što za Vas znači da možete bezbrižno krenuti na put znajući kako ćete u slučaju kvara izbjeći neugodnosti na putovanju.

Iza Autokluba Rijeka stoji ogromna/velika organizacija s dugačkom tradicijom koja je povezana s čitavim svijetom što pruža veću sigurnost.

UČLANITE SE U HAK DOK NIJE PREKASNO!!!Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".