Autoklub Rijeka tradicionalno, već 28 godina, priprema najluđi, najotkačeniji i najpopularniji reli na svijetu, Maškarani autorally Pariz-Bakar. Maškare, šarenilo ljudi i automobila – sve su to izvrsne kulise za stvaranje sjajnih fotografija! Zato smo vas ove godine, po prvi put, poželjeli motivirati da što više fotografirate i pokažete svoje fotografije. Bilo da sudjelujete u reliju ili ste u publici; bilo da fotografirate mobitelom ili profesionalnim fotoaparatom, prijavite svoju fotografiju i pokušajte nam dočarati duh karnevala i maškaranog relija. Ne sumnjamo da će biti pregršt prilika za to!

Satnica

Ove godine Maškarani rally Pariz – Bakar se održava u subotu, 23.02.
Start je na Krimeji, “kod Pariza” u 10:05. Zatim se vozi do Korza gdje se povorka zadržava tridesetak minuta i idealna je prilika da se sudionici pokažu u punom sjaju. Nakon toga se kreće prema Kostreni i Bakru gdje se voze ispiti spretnosti. Za koju god lokaciju da se odlučite nećete pogriješiti, a na ruku vam ide i prognoza vremena – sunčano!

Fotografije je potrebno dostaviti na e-mail adresu webmaster@ak-rijeka.hr do 28.02., s naslovom e-maila “28. Pariz-Bakar fotonatječaj” te popunjenom i potpisanom prijavnicom. Svaki autor može prijaviti najviše 2 fotografije, a detalje možete pročitati u Pravilniku. Sve primljene fotografije objavit će se na Facebook stranici Autokluba Rijeka gdje će korisnici Facebooka izabrati 5 najatraktivnijih fotografija, a o konačnom poretku odlučit će povjerenstvo Autokluba Rijeka. Nagrade su:

  • Prva nagrada: članski paket Europa u vrijednosti 520,00 kn;
  • Druga nagrada: članski paket Optimum u vrijednosti 320,00 kn;
  • Treća nagrada: članski paket Start u vrijednosti 220,00 kn;
  • Četvrta nagrada: poklon paket Autokluba Rijeka;
  • Peta nagrada: monografija “Maškarani autorally Pariz – Bakar”

Pridružite nam se i sudjelujte u najzabavnijem natjecanju!

Prijavnica
PravilnikAutoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".